Lobby Design är en välrenommerad grafisk designbyrå i Stockholm. I drygt ett decennium har vi levererat innovativa, kreativa och engagerande designlösningar. Både inom digital och traditionell media.

Trots att vi är en grafisk designbyrå i Stockholm spänner våra kunder över både ett stort geografiskt område och ett stort antal branscher. Det har gett oss erfarenheten och förståelsen för att snabbt sätta oss in i komplexiteten för varje bransch. Vi anpassar den kreativa höjden till Er målgrupp och arbetet drivs alltid av en målsättning att skapa tillväxt och ökade försäljningssiffror.

Vi arbetar alltid utefter vårt motto “Do it with passion or not at all”; vi arbetar därför väldigt emotionellt och hoppas skapa förståelse och känslor hos kunden för ditt företags varumärke. Vi är åtta designers på vår grafiska designbyrå och vi arbetar med flera olika typer av visuell kommunikation – både digitalt och fysiskt.

Lobby Design – experter på grafisk design i Stockholm

Lobby Design är en av många grafiska designbyråer i Stockholm och vi förstår vikten i att skapa försäljning inom marknadsföring och hur viktigt det är att driva omsättning åt våra kunder – vi förstår att det är konkurrens omkring oss.

Vi har många referenser och kan dessutom stoltsera med att vi har varit “hovleverantör” åt F12-gruppen och Melker Anderssons alla restauranger i många års tid. Vi arbetar dock emotionellt och utgår från huvudet när vi arbetar, men från hjärtat när vi designar. Vi vill att ert varumärke ska få en personlighet och väcka känslor hos åskådaren.

Är Ni i behov av en grafisk designbyrå i Stockholm som är experter på grafisk design och som förstår att reklam handlar om att skapa försäljning? Om så är fallet vill vi gärna, under förutsättningslösa former, träffas och berätta mer om Lobby Design och de tjänster vi erbjuder. Med förhoppning om att lägga en stabil grund för ett framtida samarbete.

Välkommen till Lobby Design – Er grafiska designbyrå i Stockholm

Contact

Get in touch

Grev Turegatan 7
114 46 Stockholm
Sweden

+46 (0)8-121 344 10
info@lobbydesign.se

New business

For new business enquiries please contact CEO Emma Tajiou +46 (0)70-60 28 400 emma@lobbydesign.se

Jobs

We are always looking for creative minds. Feel free to mail spontaneous applications to work@lobbydesign.se

Internship

We love to have talented interns messing around in the studio. Send your portfolio to internship@lobbydesign.se

Grafisk Designbyrå Stockholm

Meet the team

Maria Ottosson

Creative Director/Founder

maria@lobbydesign.se
+46 (0)8-12134413 

Emma Tajiou

CEO/Founder

emma@lobbydesign.se
+46 (0)8-12134411 

Madeleine Engelbrecht

Project manager

madeleine@lobbydesign.se
+46 (0)8-12134417 

Marcus Jansson

Web developer

marcus@lobbydesign.se
+46 (0)8-12134414 

Filip Callas

Senior Designer

filip@lobbydesign.se
+46 (0)8-12134412 

Jakob Jerremalm

Designer

jakob@lobbydesign.se
+46 (0)8-12134415 

Miitta Kämäräinen

Designer

miitta@lobbydesign.se
+46 (0)76-102 37 11