Vi designar ditt kontor

2008 grundades den prisbelönta byrån Lobby Design i Stockholm och har sedan dess lyckats erbjuda design-relaterade tjänster över hela landet. Vi arbetar mycket digitalt, men erbjuder även tjänster i fysiska miljöer, som design av kontor och annan typ av inredning. Vi är ett företag som förstår värdet i att driva omsättning som skapa försäljning och arbetar därför utefter det. Vare sig det handlar om produktdesign eller design av kontor har vi alltid kunden i fokus.

Vårt breda utbud av tjänster

Vi på Lobby Design kallar oss för en fullservicebyrå, detta eftersom vi erbjuder så många olika typer av tjänster. Vi har främst digitala tjänster, men arbetar som sagt även med inredning och design av kontor och andra lokaler.

Med vår långa erfarenhet inom design så kan vi med säkerhet säga att vi har vad som krävs för att designa ert kontor till det perfekta kontoret för just ert företag. Inget jobb är för litet eller för stort, så länge vi själva vet att vi kan göra ett jobb som vi i slutändan är stolta över.

Hur vi arbetar

Eftersom vi är en bred byrå med många olika tjänster som inkluderar både digitala och fysiska sådana, exempelvis förpackningsdesign samt inredning av restauranger och design av kontor, är det viktigt att vi ser efter vårt arbete. Därför har vi insett att det viktigaste när man ser ett varumärke är känslan. Det är därför viktigt att gå in på djupet och ge ett varumärke personlighet – vilket är precis det vi vill göra.

Med vårt arbete har vi lyckats få många välkända kunder som Coop, Spotify, Fazer och Clarion Hotel. Vi har väldigt många olika typer av kunder som har stor variation. Allt mellan spritmärken och välgörenhetsorganisationer har sökt vår hjälp. Detta har gett oss många starka och fina referenser. Vi kan dessutom stoltsera med att vi har varit “hovleverantör” till F12-gruppen och Melker Anderssons restauranger i många års tid.

Om ni behöver någon som kan genomföra en design av ett kontor, så är Lobby Design rätt plats att söka sig till. Varmt välkomna att kontakta oss!

Contact

Get in touch

Grev Turegatan 7
114 46 Stockholm
Sweden

+46 (0)8-121 344 10
info@lobbydesign.se

New business

For new business enquiries please contact CEO Emma Tajiou +46 (0)70-60 28 400 emma@lobbydesign.se

Jobs

We are always looking for creative minds. Feel free to mail spontaneous applications to work@lobbydesign.se

Internship

We love to have talented interns messing around in the studio. Send your portfolio to internship@lobbydesign.se

Design av kontor

Meet the team

Maria Ottosson

Creative Director/Founder

maria@lobbydesign.se
+46 (0)8-12134413 

Emma Tajiou

CEO/Founder

emma@lobbydesign.se
+46 (0)8-12134411 

Madeleine Engelbrecht

Project manager

madeleine@lobbydesign.se
+46 (0)8-12134417 

Marcus Jansson

Web developer

marcus@lobbydesign.se
+46 (0)8-12134414 

Filip Callas

Senior Designer

filip@lobbydesign.se
+46 (0)8-12134412 

Jakob Jerremalm

Designer

jakob@lobbydesign.se
+46 (0)8-12134415 

Miitta Kämäräinen

Designer

miitta@lobbydesign.se
+46 (0)76-102 37 11